Kaya Business Support

De ondersteuner van ondernemend Nederland

Ik ben Anneke Hoek en de drijvende kracht achter Kaya Business Support. Via een loopbaan die verschillende wegen heeft gekend, van werkvoorbereider in de bouw, projectleider en directiesecretaresse, ben ik nu zelfstandig ondernemer. Ondernemer om jou te ondersteunen in het drukke bestaan van ondernemer zijn.

Ken je het gevoel dat je ’s ochtends wakker wordt en denkt ik moet nog die mail versturen naar die ene klant, de andere klant verwacht vandaag nog een offerte, en dan moet ik toch echt die klant bellen om de beloofde afspraak te maken. En dan heb je nog niet eens je ontbijt en koffie op. Kortom je loopt over en daardoor blijft er werk liggen, met een stressgevoel als gevolg.

Doe jezelf een plezier en laten we in gesprek gaan zodat ik met jou het stressgevoel kan aanpakken en jij ’s ochtends rustig van je ontbijt en kop koffie kunt genieten.

Hoe dan? 

Door je werkstroom in kaart te brengen en de punten te benoemen die je kunt uitbesteden: 

  • afspraken maken;
  • offertes uitwerken;
  • e-mail verkeer stroomlijnen;
  • facturen versturen;
  • en uiteraard zorg ik ook dat de koffiebonen voor je koffiemachine op tijd zijn aangevuld.

Maar ook de online zichtbaarheid van je onderneming, website, social media, blogs en nieuwsbrieven. Naast het verzorgen van de teksten en het plaatsen van de online content, kan ik ook het beeldmateriaal verzorgen.

Klinkt dit je als muziek in de oren, dan kom ik graag met je in contact.

Bedankt voor je reactie en tot snel